Umilința prin care a trecut un tată care și-a dus copilul în scaun cu rotile să viziteze Castelul Corvinilor. Ce i-a spus o supraveghetoare3Foto© bzi.ro

Umilința prin care a trecut un tată care și-a dus copilul în scaun cu rotile să viziteze Castelul Corvinilor. Ce i-a spus o supraveghetoare

, 10 știri, 33 vizualizări

Tatal unui copil in scaun cu rotile a povestit cum s-au comportat cu ei angajatii de la Castelul Huniazilor cand a mers cu baiatul lui, pe 4 septembrie, sa viziteze obiectivul turistic: ”Pe finalul vacantei de vara am decis sa bucur copilul meu cel mic cu cateva dintre locurile unice ale acestei tari, nesocotind faptul ca temporar este tintuit in scaun rulant.

Covasna, mocanita de aici, Comandau, Brasov, Poiana, Cetatea Rupea, Viscri, Biserca fortificata de aici, Sighisoara, Praid si salina aferenta, Voineasa si mocanita corespunzatoare, Hunedoara, Castelul Corvinilor, muzee etc. Cu o zi inainte de a ajunge la Castelul Huniazilor, am sunat sa intreb in ce masura am acces cu caruciorul rulant al fiului.

Mi s-a raspuns politicos ca “foarte putin, in curtea interioara, la fantana si veti afla legenda fantanii, pentru ca sunt scari si nu stiu cum veti putea urca”.