Un angajat al Spitalului din Pitești, cercetat după ce a furat măști, mănuși și dezinfectanți6Foto© cancan.ro

Un angajat al Spitalului din Pitești, cercetat după ce a furat măști, mănuși și dezinfectanți

, 14 știri, 164 vizualizări

Surse judiciare ne-au precizat că audierile au început după ora 19 și că cel mai probabil în jurul miezului nopții se va stabili dacă respectiva angajată, care deținea funcția de gestionar la Spitalul Județean Argeș, va fi reținută de procurori pentru 24 de ore sau va fi cercetată sub control judiciar. Anchetatorii investighează și dacă gestionara de la Spitalul Județean Argeș a vândut o parte dintre echipamentele medicale furate. Echipamentele respective ar fi fost furate pe parcursul mai multor zile.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au efectuat 4 percheziții, toate în municipiul Pitești, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de delapidare.

În cadrul activităților efectuate pentru prevenirea și limitarea efectelor pandemiei determinate de infecția cu virusul COVID-19, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au efectuat,  patru percheziții în Pitești, la Spitalul Județean Argeș și la domiciliile a două persoane fizice.