Un avion de pasageri a decolat cu două geamuri lipsă, iar echipajul și-a dat seama de asta abia la 3.000 de metri înălțime4Foto© stirileprotv.ro

Un avion de pasageri a decolat cu două geamuri lipsă, iar echipajul și-a dat seama de asta abia la 3.000 de metri înălțime

, 4 știri, 16 vizualizări

Pe data de 4 octombrie, un avion de pasageri a decolat cu două geamuri lipsă și nimeni nu și-a dat seama decât la 3.000 de metri altitudine. Filiala de Investigare a Accidentelor Aeriene a transmis că este vorba despre un Airbus A321, pentru care s-a făcut o investigație specială. Informațiile au fost făcute publice abia acum.

Aeronava a plecat de pe Aeroportul Stansted din Londra spre Aeroportul Internațional Orlando. La bordul său, erau 3 piloți, un inginer, un șef de încărcare, șase membri ai echipajului de cabină și nouă pasageri. La scurtă vreme după decolare, cetățenii au raportat că era mai rece decât ar fi normal și parcă era prea mult zgomot.

Comandatul s-a dus în spatele avionului și a observat zgomotul din cabină care era „suficient de tare pentru a vă deteriora auzul”, potrivit raportului. Ca urmare, echipajul a decis să oprească aeronava, chiar dacă nu existau „indicații anormale” pe cabina de pilotaj și operațiuni normale ale sistemului de presurizare al aeronavei.