Un băiat de 13 ani, infectat cu coronavirus și fără alte afecțiuni medicale, a murit singur, izolat într-un spital din Londra4Foto1Video© stirileprotv.ro

Un băiat de 13 ani, infectat cu coronavirus și fără alte afecțiuni medicale, a murit singur, izolat într-un spital din Londra

, 12 știri, 86 vizualizări

Ismail Mohamen Abdulwahab, un băiat de 13 ani din Marea Britanie care a fost testat pozitiv pentru coronavirus, a murit, marți, au anunțat reprezentanții spitalului King’s College Hospital Trust din Londra în care copilul era internat. Puștiul a decedat singur, fără ca familia să-l poată vizita, din cauza COVID-19.

“Din păcate, un băiat de 13 ani care a fost depistat pozitiv pentru COVID-19 a murit, iar gândurile și condoleanțele noastre sunt cu familia în acest moment”, a declarat un purtător de cuvânt al spitalului londonez, potrivit mediafax.ro.

“Ismail a început să prezinte simptome și a avut dificultăți în respirație și a fost internat la Spitalul Kings College. A fost pus la ventilație și apoi pus în comă indusă, dar a murit dimineață″, au declarat membrii familiei lui Ismail.

Creșterea numărului de decese este profund șocantă, deranjantă și în mișcare
Michael Gove,
Un băiat de 13 ani din Londra a murit SINGUR în spital, infectat cu…