Un băiat de 16 ani și-a lovit străbunica în cap, de mai multe ori, cu ciocanul de șnițele, în București3Foto© adevarul.ro

Un băiat de 16 ani și-a lovit străbunica în cap, de mai multe ori, cu ciocanul de șnițele, în București

, 7 știri, 20 vizualizări

Un nou caz cutremurător zguduie țara. În dimineața zilei de 17 mai, un tânăr de 16 ani din Capitală și-a lovit străbunica de 86 de ani, în cap, cu bătătorul de șnițele. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București l-au reținut pe minor și îi cercetează pentru tentativă de omor. Femeia a ajuns la spital, în stare gravă.

Miercuri dimineața, adolescentul de 17 ani a rămas singur acasă cu străbunica de 86 de ani. Pentru a-i fura banii femeii, a lovit-o, în repetate rânduri, cu ciocanul de șnițele, apoi a plecat. Bunica băiatului, fiica femeii agresate, a fost cea care a găsit victima și a sunat de urgență la 112.

Străbunica bătută a fost dusă la Spitalul Universitar de Urgență din București, unde medicii au stabilit diagnosticul de agresiune, traumatism cranio-cerebral nivel 0 cu risc, multiple plăgi contuze fronto-parieto-temporo-occipital stânga, plagă contuză ureche stânga și zigomatic stânga”, potrivit datelor tarnsmise de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București.