Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost găsit aproape înghețat în beciul casei2Foto© bzi.ro

Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost găsit aproape înghețat în beciul casei

, 4 știri, 51 vizualizări

Inceputul anotimpului de toamna reprezinta o perioada aglomerata pentru medicii ieseni. De multe ori, in aceasta perioada a anului, la spitalele din Iasi ajung pacienti care sufera arsuri si rani grave dupa accidente produse in propriile gospodarii. Cele mai grave cazuri sunt cele ale pacientilor care sufera arsuri in timp ce fac tuica sau alte bauturi spirtoase.

De multe ori, echipamentele si cazanele improvizate cedeaza si explodeaza. Acesta este si cazul unei batrane in varsta de 70 de ani, din Tibanesti, care a fost transportata de urgenta la spital, dupa un astfel de incident. Femeia s-a ales cu arsuri pe 30 la suta din suprafata corpului si a fost internata la Chirurgie Plastica.

"In cursul zilei de marti, un echipaj medical SMURD a intervenit in judetul Iasi, in localitatea Tibanesti, in cazul unei femei in varsta de 70 de ani. Aceasta s-a ales cu mai multe arsuri dupa ce un cazan de tuica a explodat, fiind surprinsa de explozie. Pacienta a fost preluata de catre echipajul medical, fiind adusa la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului «Sf. Spiridon» din Iasi.