Un bărbat a căzut de la 30 m în Cheile Turzii6Foto© libertatea.ro

Un bărbat a căzut de la 30 m în Cheile Turzii

, 10 știri, 77 vizualizări

Un cățărător a căzut, sâmbătă, de la o înălțime de peste 20 de metri, de pe un versant din Cheile Turzii, județul Cluj. Un elicopter SMURD a fost solicitat pentru salvarea bărbatului de 33 de ani, care se afla într-o zonă greu accesibilă. Acesta a fost transportat la un spital din Târgu Mureș.

Polițiștii au fost sesizați în legătură cu un accident care s-a produs în Cheile Turzii. Din primele informații, un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Cluj Napoca, care desfășura activități de cățărare, a căzut de la cca 20 m. Fiind o zona greu accesibilă, la fata locului s-a deplasat un elicopter pentru a prelua victima. (CITEȘTE ȘI: MASCA DE PROTECȚIE, UN ACCESORIU OBLIGATORIU! CE AMENDĂ RISCĂ CEI CARE NU O POARTĂ)

„Am fost solicitați, printr-un apel de urgență, să intervenim pentru a salva un bărbat, care se pare că a căzut de pe un versant din Cheile Turzii. Se pare că bărbatul, în vârstă de 33 de ani, a căzut de la o înălțime între 20-30 m și s-a oprit într-un punct intermediar de pe versantul drept.