Un bărbat a furat o mașină de Poliție din secția din Vânju Mare, Mehedinți3Foto© observator.tv

Un bărbat a furat o mașină de Poliție din secția din Vânju Mare, Mehedinți

, 6 știri, 36 vizualizări

Un recidivist din Mehedinți are o pasiune mai ciudată. Omul fură mașini se plimbă cu ele și le abandonează. Polițiștii au reușit să dea de urma lui după ce spărsese patru autoturisme între care și un dric. Ajuns la secția de poliție a profitat de neatenția agenților și fugit cu o autospeciala de intervenție. Cu ceva timp în urma individul a furat o altă mașina și a fost prins în timp ce o împingea pe șosea pentru că rămăsese fără benzină.

Individul din comuna Gogoșu care pretinde că este garda de corp a unei cântărețe de manele a spart patru autoturisme într-o localitate din Mehedinți în prima seară de Crăciun. Meloman pasionat, bărbatul a vandalizat inclusiv dricul unei firme de pompe funebre din care a furat casetofonul.

Oamenii legii i-au dat repede de urma și l-au dus la secție, dar l-au lăsat nesupravegheat când bărbatul a cerut să fumeze. În câteva clipe, individul a sărit într-o mașina de poliție care avea cheile în contact și a pornit într-o cursă nebună după ce a spulberat și poarta secției.