Un bărbat a lovit cu drujba în cap un bebeluț de 9 luni. Motivul este halucinant3Foto© bzi.ro

Un bărbat a lovit cu drujba în cap un bebeluț de 9 luni. Motivul este halucinant

, 5 știri, 18 vizualizări

Caz cumplit de violență domestică în localitatea Roșia de Secaș, Blaj. Un bebeluș de 9 luni a ajuns victima stâlpului familiei, în mijlocul unei dispute dintre bărbat și mama copilului. Nervos și sub influența alcoolului, soțul agresiv a lovit copilul cu drujba, după ce în timpul discuției cu soția lui în vârstă de 24 de ani, ar fi început să suspecteze că nu el este tatăl copilului.

„Din primele cercetări efectuate de polițiștii deplasați la fața locului a rezultat că, pe fondul consumului de alcool și al unor discuții legate de paternitatea copilului, bărbatul ar fi devenit violent și, folosindu-se de un motoferăstrău, l-ar fi lovit pe minor în zona capului. Minorul a fost transportat la spitalul din Blaj, de unde a fost transferat la un spital de pediatrie din Sibiu, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru violență în familie dar până acum nu au luat o măsură restrictivă împotriva bărbatului, potrivit Agerpres.