Un bărbat cu noul COVID-19, în stare gravă la ATI a intrat în contact cu 20 de cadre medicale până la testare4Foto© hotnews.ro

Un bărbat cu noul COVID-19, în stare gravă la ATI a intrat în contact cu 20 de cadre medicale până la testare

, 11 știri, 192 vizualizări

Un bărbat din Mehedinți, diagnosticat cu noul COVID-19, este în stare gravă, La Spitalul Județean Drobeta Turnu Severin, secția ATI, și a intrat în contact, până la testare, cu 20 de cadre medicale. Contacții sunt testați, sâmbătă seara.

Potrivit reprezntanților Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin, bărbatul, în vârstă de aproximativ 50 de ani, a sosit venit la spital în data de 26 martie, cu Ambulanța, în stare gravă, și a fost internat în secția de Terapie Intensivă.

„Este un pacient care s-a prezentat acum două zile la UPU. Acest pacient nu s-a încadrat sub nicio formă la acel criteriu de diagnostic pe care l-a dat Ministerul Sănătății. Dar, noi am luat așa, ca niște măsuri suplimentare, ca orice pacient care prezintă simptomatologie respiratorie să îl izolăm, mai ales dacă necesită suport ventilator sau dacă necesită terapie intensivă, să fie izolat.