Un bărbat din Botoșani a fost împușcat de un polițist pe care îl atacase cu toporul4Foto© observator.tv

Un bărbat din Botoșani a fost împușcat de un polițist pe care îl atacase cu toporul

, 10 știri, 33 vizualizări

Un bărbat în vârstă de 58 de ani din orașul Flămânzi, județul Botoșani, a fost spitalizat, joi seară, după ce a fost împușcat în picior de un agent de poliție pe care ar fi încercat să îl lovească cu un topor.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, Maria Carp, a declarat că polițiștii se aflau într-o misiune de aplanare a unui scandal în familie, iar în momentul intervenției au fost atacați de bărbatul aflat sub influența băuturilor alcoolice, potrivit Agerpres.

„Polițiștii au fost solicitați să intervină la un caz de scandal în familie, la un imobil din orașul Flamanzi. La fața locului, un bărbat de 58 de ani, sub influența băuturilor alcoolice, i-a amenințat pe polițiști și a încercat să îi lovească cu un topor. Unul dintre agenți a executat trei focuri de avertisment în plan vertical și l-a somat pe bărbat să înceteze acțiunea. Întrucât acesta nu s-a conformat, continuând să îi amenințe pe polițiști, a fost efectuat un foc către atacator, rănindu-l la picior", a afirmat Maria Carp.