Un bărbat din Hunedoara a fost prins încercând să introducă marijuana într-un centru de carantină3Foto© stirileprotv.ro

Un bărbat din Hunedoara a fost prins încercând să introducă marijuana într-un centru de carantină

, 7 știri, 32 vizualizări

Un bărbat din Hunedoara a încercat să introducă marijuana într-un centru de carantină pentru persoane suspectate de infectare cu noul coronavirus, individul fiind depistat de jandarmi. Bărbatul a declarat că este marijuana și i-a fost solicitată prin intermediul rețelei de socializare Facebook de către o persoană aflată în carantină în schimbul sumei de 70 de lei.

”Patrula de ordine publică aflată în serviciu în zonă de carantină a Hotelului Petroșani a observat un bărbat care a încercat să pătrundă în incinta hotelului evitând jandarmii. În momentul în care jandarmii au interceptat bărbatul, acesta a început să se poarte nefiresc, iar în urma controlului corporal efectuat, asupra acestuia a fost găsită o pungă în care se afla o materie de culoare verde-maroniu”, au transmis, luni, jandarmii din Hunedoara.

”Documentele de sesizare privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri în conformitate cu prevederile Legii 143 / 2000, împreună cu punga care conținea o materie de culoare verde-maroniu au fost predate organelor abilitate în vederea continuării cercetărilor”, au mai transmis jandarmii.