Un bărbat, în vârstă de 41 de ani, reținut după ce a agresat sexual o fetiță de 4 ani5Foto© observatornews.ro

Un bărbat, în vârstă de 41 de ani, reținut după ce a agresat sexual o fetiță de 4 ani

, 9 știri, 103 vizualizări

Un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost reținut de polițiștii din Botoșani după ce a agresat sexual o fată în vârstă de patru ani, fapta având loc pe o stradă din Dorohoi.

Inspectoratul de Poliție al Județului Botoșani a transmis sâmbătă, printr-un comunicat de presă, că polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dorohoi au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 41 de ani din comună George Enescu, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de agresiune sexuală și lovire sau alte violențe.

“În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că la data de 11 septembrie a.c., acesta, în timp ce se afla pe strada 1 Decembrie din municipiul Dorohoi, ar fi abordat o minoră de patru ani față de care ar fi exercitat acte de natură sexuală, atingând-o în zona intimă. O altă minoră, de șase ani, care era în apropiere a recționat la comportamentul bărbatului, moment în care acesta ar fi prins-o de braț, exercitând presiune, însă fără a-i provoca leziuni. Ulterior, bărbatul a renunțat la acțiunile sale, părăsind zona respectivă”, a precizat IPJ Botoșani.