Un bărbat mascat a violat două femei din București după ce a intrat pe geamul apartamentelor© antena3.ro

Un bărbat mascat a violat două femei din București după ce a intrat pe geamul apartamentelor

, 8 știri, 117 vizualizări

Incidentele reclamate la Poliție s-au produs în București, în prima parte a lunii septembrie. Pe 3 septembrie, în jurul orei 5.30, un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că fiica sa, majoră, a fost agresată sexual și tâlhărită de un bărbat mascat care a intrat în apartament pe geam. Agresorul a folosit un cuțit pentru a-și amenința victima.

Patru zile mai târziu, la o subunitate de Poliție din București două persoane au reclamat faptul că o rudă a fost tâlhărită pe parcursul nopții, în propriul apartament. Polițiștii au stabilit că ar putea fi vorba despre același bărbat deoarece el a intrat în apartament pe geam și a amenințat victima cu un cuțit.

Cazurile au fost preluate de Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6. Luni, polițiștii au reținut un bărbat de 40 de ani despre care se crede că ar fi autorul celor agresiuni. Persoana este cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și tâlhărie în formă calificată.