Un bărbat și-a urmărit soția în trafic, a spart geamul mașinii acesteia și a agresat-o. Polițiștii l-au arestat5Foto© observatornews.ro

Un bărbat și-a urmărit soția în trafic, a spart geamul mașinii acesteia și a agresat-o. Polițiștii l-au arestat

, 7 știri, 37 vizualizări

Un bărbat de 53 de ani din București și-a urmărit soția în trafic, i-a spart geamurile de la mașină cu un obiect contondent, a lovit-o, iar ulterior a vrut să fugă din țară. A fost reținut și, ulterior, arestat preventiv.

Incidentul a avut loc săptămâna trecută.

„La data de 18 aprilie, Secția 4 Poliție a fost sesizată, în jurul orei 22,00, de către o femeie în vârstă de 38 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în trafic, soțul ei ar fi urmărit-o, iar când aceasta a oprit mașina în dreptul unui imobil din Sectorul 1, bărbatul i-ar fi spart geamul cu un obiect contondent, după care ar fi agresat-o fizic, lovind-o de mai multe ori cu acel obiect", precizează DGPMB, potrivit Agerpres.

Sâmbătă, 20 aprilie, polițiști din cadrul Secția 4 Poliție a DGPMB au pus în aplicare un mandat de aducere, emis pe numele bărbatului, față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și tulburarea ordinii și liniștii publice.