Un bărbat urmărit de polițiști și-a abandonat mașina cu copilul în ea și a fugit, la Craiova© stirileprotv.ro

Un bărbat urmărit de polițiști și-a abandonat mașina cu copilul în ea și a fugit, la Craiova

, 5 știri, 58 vizualizări

Polițiștii din Craiova caută vineri seară un bărbat care a fost urmărit în trafic după ce nu a oprit la semnalele poliției. În cele din urmă, el a oprit pe o stradă, unde și-a abandonat mașina, cu un copil în ea, și a fugit.

Potrivit Poliției Dolj, bărbatul nu a oprit la semnalul echipajului de la rutieră, iar oamenii legii au pornit în urmărirea lui, scrie Mediafax. Ajuns pe o stradă din Craiova, șoferul a abandonat mașina în care se afla un copil de 11 ani și a luat-o la fugă.

"Politistii Biroului Rutier Craiova au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism care circula pe strada Brestei. Întrucât conducătorul nu a oprit, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, până pe strada Țărăncuței, unde acesta a abandonat autoturismul și a fugit. Un minor de 11 ani, din Craiova, pasager în autoturism, a fost depistat de polițiști. În continuare, politiștii desfășoară activități în vederea depistării persoanei care se afla la volan", a declarat Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.