Un bebeluș a murit asfixiat în Botoșani, după ce mama de 16 ani a încercat să nască acasă, ascunsă de părinți3Foto© cancan.ro

Un bebeluș a murit asfixiat în Botoșani, după ce mama de 16 ani a încercat să nască acasă, ascunsă de părinți

, 5 știri, 11 vizualizări

O adolescentă de numai 16 din Botoșani a reușit să-și șocheze întreaga familie, dar și pe medici. Aceasta a născut acasă, în mare secret, după ce și-a ascuns sarcina până în ultima clipă. Din păcate, bebelușul a murit la scurt timp după ce a venit pe lume.

Tot presa locală a oferit informații cu privire la situația amoroasă a fetei din Botoșani. Aceasta are un iubit de 24 de ani, însă nu există informații exacte cu privire la faptul că acesta ar fi tatăl copilului pe care adolescenta de 16 ani l-a adus pe lume, în urmă cu o săptămână.

Imediat după naștere, adolescenta din Hlipiceni, Botoșani a fost transportată de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale, dar pentru copilul pe care l-a adus pe lume nu s-a mai putut face nimic. Despre cazul șocant a aflat și poliția, care acum a demarat o anchetă pentru a se stabili, cu exactitate, cauzele morții bebelușului.