Un chirurg de la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești acuză: Dacă trebuie să operăm, vom fi contaminați3Foto© antena3.ro

Un chirurg de la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești acuză: Dacă trebuie să operăm, vom fi contaminați

, 6 știri, 120 vizualizări

Un chirurg de la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești face acuzații grave. Medicul a postat un mesaj dur pe Facebook.

Dan Oprea acuză lipsa echipamentului complet de protecție contra Covid-19. Medicul mai spune că protocoalele pe care trebuie să le urmeze medicii care lucrează cu pacienții infectați lipsesc cu desăvârșire.

”Eu sunt de gardă la Chirurgie-SJU Ploiești. Am întrebat la sală dacă avem echipament de protecție. Avem, dar incomplet, deci nesigur. Dacă trebuie să operăm, vom fi contaminați. Nu s-a sinchisit nimeni, până astăzi (duminică – n.r.), să ne facă un instructaj, măcar elementar. Management de spital, managementul unor astfel de situații, ZERO!!! Avem poliție și armată pe străzi, să oblige oamenii să stea în casă și să încaseze amenzi. În spital nu este nimeni care este în stare să gestioneze această pandemie. Este stare de urgență, pentru cine????!!!