Un congolez candidează la primăria unei comune din Giurgiu5Foto© puterea.ro

Un congolez candidează la primăria unei comune din Giurgiu

, 6 știri, 36 vizualizări

Un bărbat originar din Congo, cu cetățenie română, candidează la Primăria comunei Buturugeni, județul Giurgiu, din partea Pro România. Raymond Eminga a fost membru PSD Giurgiu, dar a aderat la Pro România în 2019. Acesta este campion la strângerea adeziunilor pentru partid în județ, potrivit coordonatorului organizației județene a PRO România, Noruț Stănișteanu, care declara că Raymond Eminga este "o pată de culoare pentru noi și pentru politica giurgiuveană".

"Sunt împreună la această conferință de presă de astăzi cu colegii mei, coordonatorul organizației municipale a Pro România, Marian Damian, și, dacă îmi permiteți să spun așa, o pată de culoare pentru noi și pentru politica giurgiuveană, Eminga Raymond, care este coordonatorul organizației de la Buturugeni și care, și spre surprinderea mea, a venit din proprie inițiativă către acest partid și până în momentul de față cred că este campionul în ceea ce înseamnă a atrage cât mai mulți oameni în jurul dânsului.

Are vreo 48 de adeziuni, e destul de important pentru organizațiile din mediul rural", declara, în februarie 2019, coordonatorul organizației județene a PRO România Giurgiu, Noruț Stănișteanu, potrivit Agerpres.