Un copil a fost muscat de vipera, pe masivul Godeanu. Salvamontistii au chemat elicopterul SMURD6Foto© stirileprotv.ro

Un copil a fost muscat de vipera, pe masivul Godeanu. Salvamontistii au chemat elicopterul SMURD

, 9 știri, 35 vizualizări

„O nouă alertare pentru salvamontiștii gorjeni, tot în Valea Cernei, masivul Godeanu, unde un copil a fost mușcat de viperă. A fost alertat elicopterul SMURD-IGAV din POA Caransebeș care va aștepta mașina cu care este coborât copilul în apropierea orașului Herculane”, a transmis Salvamont România, pe Facebook.

„O nouă alerare pentru salvamontiștii gorșeni, tot în Valea Cernei, masivul Godeanu, unde un copil a fost mușcat de o viperă. A fost solicitat și un elicopter SMURD-IGAV din POA Caransebeș, care va aștepta mașina cu care este coborât copilul în apropierea orașului Herculane”, anunță salvaontiștii gorjeni.

Sabin Cornoiu, președinte Salvamont Romania a precizat, la un post TV, că micuțul se află acum în mașină, cu părinții, și se îndreaptă, pe Valea Cernei, spre stadionul din Herculane, unde va fi preluat de elicopter. Înaintea lor a fost trimis și un echipaj SMURD, care îl va prelua pe copil, când se întalnesc pe drum. De precizat este faptul că în zona nu este semnal de telefon mobil.