Un deținut de la penitenciarul Rahova a evadat în timp ce se întorcea de la punctul de lucru. Era condamnat la doar un an de închisoare6Foto© stirileprotv.ro

Un deținut de la penitenciarul Rahova a evadat în timp ce se întorcea de la punctul de lucru. Era condamnat la doar un an de închisoare

, 12 știri, 43 vizualizări

Evadare ca-n filme în pe străzile din București. Un deținut din penitenciarul Rahova a reușit să păcălească oamenii legii, la întoarcerea de la punctul de lucru și a fugit din mașina care ar fi trebuit să-l ducă la închisoare. Evadarea a avut loc în timpul staționării autoturismului la semafor.

Deținutul Gheorghe Ionuț Adrian a fost protagonistul unei evadări ca în filme pe străzile din București. Bărbatul a fost condamnat definitiv la 1 an de închisoare în regim deschis pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Luni, 11 octombrie 2023, în jurul orei 17:10, la întoarcerea de la punctul de lucru unde presta activități fără supraveghere, bărbatul a reușit să fugă din mașina poliției. Autoturismul se afla în staționare la semaforul din intersecția str. Antiaeriană cu Bulevardul Ghencea  – sector 5.