Un elev a fost atacat cu cuțitul de către un coleg9Foto© stirileprotv.ro

Un elev a fost atacat cu cuțitul de către un coleg

, 11 știri, 22 vizualizări

Un elev de 14 ani, de la o școală gimnazială din municipiul Constanța a fost miercuri atacat cu un cuțit. Acesta a fost înțepat în coapsă, de către un coleg de clasă. Totul s-a întâmplat în timpul recreației. Cearta s-a declanșat în urma unui conflict mai vechi iscat între ei pe tema jocurilor online, a informat Inspectoratul de Poliție Județean.

„Astăzi, în jurul orei 10.15, polițiștii Secției 1 au fost sesizați cu privire la faptul că doi elevi ai Școlii Gimnaziale nr. 5 au fost implicați într-un conflict. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un minor, de 14 ani, în urma unui conflict mai vechi, a fost agresat. Acesta a fost înțepat cu un obiect tăietor înțepător, în coapsa piciorului drept. Făptașul este un alt coleg de clasă, în vârstă de 14 ani, în timp ce se aflau în pauză, pe holul școlii. „, a transmis IPJ.

Conform IPJ Constanța, în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.