Un fruntaș PSD pleacă din partid3Foto© puterea.ro

Un fruntaș PSD pleacă din partid

, 9 știri, 87 vizualizări

"Subsemnatul, Horia Constantinescu, membru al organizației Costinești, prin prezenta vă rog să luați act de demisia mea din această calitate, înțelegând să părăsesc rândurile Partidului Social Democrat", scrie în demisia lui Constantinescu, înregistrată la organizația județeană Constanța a PSD.

Constantinescu a transmis că a aflat din presă "de eventuala lui demitere", în cazul în care nu este "cuminte", drept urmare depunându-și demisia din partid. "Consider că promovarea adevăratelor valori a rămas o prioritate pentru PSD Constanța, iar o 'virgulă' (exprimarea staff-ului municipal) ca mine, nu are ce le căuta alături!", a mai spus acesta.

Fostul președinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) Horia Constantinescu a anunțat pe 19 februarie că va candida la funcția de primar al Constanței, menționând atunci că "încă este membru PSD", dar că nu s-a decis ce formațiune politică va reprezenta. El a declarat că i-a anunțat pe cei din PSD Constanța despre intenția pe care o are, adăugând că nu crede că trebuie să ceară voie pentru a candida la primărie.