Un inspector școlar care s-a întâlnit cu miniștrii Educației și Mediului a fost confirmat cu coronavirus2Foto© libertatea.ro

Un inspector școlar care s-a întâlnit cu miniștrii Educației și Mediului a fost confirmat cu coronavirus

, 6 știri, 26 vizualizări

Inspectorul școlar are o funcție de conducere în cadrul ISJ Iași și a fost confirmat marți seară cu coronavirus. Acesta nu s-a simțit bine în ultima perioadă și s-a testat. DSP Iași a declanșsat o anchetă epidemiologică în acest caz, iar toate spațiile instituției au fost igieniezate.

„În cursul serii trecute, un angajat din rândul personalului Inspectoratului Școlar Județean Iași a fost diagnosticat cu Covid 19. În acest context, Direcția de Sănătate Publică Iași a declanșat o anchetă epidemiologică, iar în cursul zilei de astăzi, toate spațiile instituției vor fi supuse unui proces de igienizare, conform procedurilor specifice", au anunțat reprezentanții DSP Iași, printr-un comunicat de presă.

Luciana Antoci, purtător de cuvânt al ISJ Iași, a declarat pentru Mediafax că „în timpul vizitei s-au respectat toate normele, iar pe definiția de contact pe care o are metodologia DSP-ului nu se pliază niciun contact cu doamna ministru".