Un mesaj de dragoste scris în română a fost găsit pe o plajă din Irlanda: Dacă o găsiți, so i-o dați ființei pe care o iubesc3Foto© antena3.ro

Un mesaj de dragoste scris în română a fost găsit pe o plajă din Irlanda: Dacă o găsiți, so i-o dați ființei pe care o iubesc

, 5 știri, 67 vizualizări

Scrisoarea începe cu un paragraf în limba engleză și e adresată unei fete din Glasgow, iar pe sticlă este trecută data de 21 decembrie.

"Această scrisoare este scrisă în limba română. Dacă o găsiți, vă rog să i-o dați ființei pe care o iubesc. Numele meu este Silviu și iubita mea locuiește în Glasgow, Scoția. Sufletul meu este al tău. Bună, draga mea! Nici nu știu cum să îmi exprim cât mai bine în cuvinte emoțiile pe care le trăiesc pentru tine. Pentru tine, draga mea Alexandra.

Sunt atât de fericit că te cunosc și că faci parte din viața mea și dacă ai ști ce liniștit îmi este sufletul când mă gândesc la tine. Ce mult mi-ar plăcea să te întâlnesc cu adevărat și să ne împărtășim trăirile frumoase, să luăm cina, să alergăm ținându-ne de mână și să ne îmbrățișăm, privindu-ne în ochi", a scris bărbatul în scrisoare, conform glasgowlive.co.uk.