Un microbuz plin cu elevi, plecat din Beiuș, s-a ciocnit cu un camion în Ungaria. O adolescentă a murit, un adolescent e în comă3Foto1Video© observator.tv

Un microbuz plin cu elevi, plecat din Beiuș, s-a ciocnit cu un camion în Ungaria. O adolescentă a murit, un adolescent e în comă

, 6 știri, 29 vizualizări

Un microbuz școlar din Beiuș, plin cu elevi, a fost implicat într-un accident teribil în Ungaria. O tânără a murit, un tânăr e în comă, după ce mașina s-a izbit de semiremorca unei cisterne de lapte care circula în fața ei.

Potrivit ebihoreanul.ro, în microbuz se aflau, pe lângă șofer, 15 persoane, 11 copii și 4 însoțitori, din Italia, Portugalia și Spania, care au petrecut câteva zile cu adolescenți de la Liceul Samuil Vulcan, în cadrul unui proiect Erasmus. Copiii și însoțitorii lor s-au îmbarcat în microbuzul unei companii locale de transport, cu care au pornit spre Aeroportul Ferihegy din Budapesta. Pe drum, însă, în apropiere de localitatea Cegled, din motive necunoscute, mașina lor s-a izbit frontal de un autocamion care venea din sens opus.

András Tamás, purtătorul de cuvânt al Căpităniei județene de Poliție Pest, a declarat presei maghiare că, în urma impactului, o adolescentă în vârstă de 16 ani din Portugalia a murit pe loc, iar mai multe persoane au rămas încarcerate. Un băiat din Italia, care a stat lângă adolescenta portugheză, a intrat în stare de șoc și a fost transportat la un spital din Budapesta.