Un mort și mai multe persoane intoxicate cu fum după un incendiu într-un apartament din Bistrița5Foto1Video© libertatea.ro

Un mort și mai multe persoane intoxicate cu fum după un incendiu într-un apartament din Bistrița

, 14 știri, 11 vizualizări

Un bărbat a murit și alte șapte persoane, între care un copil de un an și opt luni, primesc îngrijiri medicale după ce s-au intoxicat cu fum în urma unui incendiu care a izbucnit, marți dimineața, într-un bloc din Bistrița.

“Detașamentul de Pompieri Bistrița intervine în municipiul Bistrita la un incendiu într-un apartament, existând posibilitatea ca o persoană să fie surprinsă în apartament. Concomitent cu acțiunele de localizare și lichidare a focarelor, toate persoanele au fost evacuate din bloc. Aproximativ 20 de persoane au fost evacuate de către pompierii militari, restul au ieșit singure din locuințe.

În momentul în care pompierii au putut intra in apartamentul de la care a izbucnit incendiul, aceștia au găsit un bărbat în stop cardio-respirator. Mai multe persoane primesc îngrijiri la locul intervenției (intoxicații cu fum)” a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, Marius Rus.