Un mort și mai mulți răniți, după un accident în lanț pe o autostradă din Germania, în care au fost implicate 15 mașini și un camion3Foto© stirileprotv.ro

Un mort și mai mulți răniți, după un accident în lanț pe o autostradă din Germania, în care au fost implicate 15 mașini și un camion

, 7 știri, 35 vizualizări

În carambol au fost implicate 15 automobile și un camion. Accidentul în lanț a avut loc vineri noaptea, pe autostrada A31 din landul Renania de Nord-Westfalia (vestul Germaniei), conform poliției germane citată de Agerpres.

O persoană a decedat la locul accidentului, produs în jurul orei locale 23:00 (22:00 GMT). Persoana grav rănită a fost transportată la spital, în timp ce alte 21 de persoane implicate în accidentul în lanț au primit îngrijiri la fața locului. Starea lor nu a necesitat spitalizare.

Deși se crede că accidentul în lanț a fost provocat de condițiile extreme de vreme, circumstanțele exacte ale producerii carambolului sunt în curs de investigare. Poliția germană a închis accesul pe autostradă și desfășoară cercetări la fața locului.