Un muncitor vietnamez și-a ucis colegul în pauza de masă, pe un șantier de lângă Cluj4Foto© bzi.ro

Un muncitor vietnamez și-a ucis colegul în pauza de masă, pe un șantier de lângă Cluj

, 8 știri, 348 vizualizări

Un cetățean de origine vietnameză, de 36 de ani, este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, după ce ar fi înjunghiat un coleg în urma unui conflict spontan la firma la care lucrau cei doi.

Potrivit IPJ Cluj, sâmbătă, în jurul orei 11.00, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că, în incinta unei societăți din comuna Apahida, unde își desfășoară activitatea mai mulți cetățeni străini, a avut loc un conflict spontan între doi dintre aceștia, în urma căruia unul dintre bărbați i-a aplicat o lovitură cu un obiect tăietor-înțepător celuilalt. Ulterior acestui moment, autorul a fugit de la fața locului.

IPJ Cluj precizează că, la scurt timp, au fost mobilizate forțe din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciului Criminalistic, Compartimentului Canin din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Poliției municipiului Cluj-Napoca și Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca, pentru depistarea bărbatului, scrie Agerpres.