Un nou caz de coronavirus în fotbalul românesc. Meciul care trebuia să se joace astăzi a fost amânat4Foto© romaniatv.net

Un nou caz de coronavirus în fotbalul românesc. Meciul care trebuia să se joace astăzi a fost amânat

, 7 știri, 36 vizualizări

Un angajat al clubului FC Argeș a fost depistat pozitiv la COVID-19, Federația Română de Fotbal luând decizia să amâne partida pe care gruparea piteșteană trebuia să o dispute în această seară în etapa a 2-a a play-off-ului de promovare al Ligii a II-a, informează site-ul oficial al FRF.

"Partida FC Argeș - CS Mioveni a fost amânată după ce o persoană din cadrul clubului piteștean a fost depistată pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Departamentul de competiții al Federației Române de Fotbal a amânat meciul programat inițial azi, 14 iulie, de la ora 20:00. DSP Argeș a demarat o anchetă epidemiologică la clubul din Pitești. Reprezentanții mass-media sunt rugați să respecte confidențialitatea informațiilor medicale și să evite să dezvăluie identitatea celor afectați de COVID-19", se arată pe site-ul citat.

Meciul FC Argeș - CS Mioveni va fi reprogramat în prima dată disponibilă. Federația Română de Fotbal precizează că partidele amânate vor fi reprogramate în ordinea amânării acestora și utilizând toate datele disponibile din calendarul competițional. Decizia a fost luată având în vedere discuțiile avute cu reprezentanții celor 6 formații implicate în play-off-ul Ligii a II-a, în cadrul unei videoconferințe ce a avut loc înainte de startul play-off-ului, pentru a stabili modul de acțiune pe mai multe scenarii posibile.