Un pastor din Arad a fost arestat, acuzat că și-a violat timp de 16 ani cele trei fiice. Cea mare a povestit totul unor prieteni5Foto© hotnews.ro

Un pastor din Arad a fost arestat, acuzat că și-a violat timp de 16 ani cele trei fiice. Cea mare a povestit totul unor prieteni

, 6 știri, 77 vizualizări

Potrivit unui comunicat de presă, de luni, al Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu, județul Arad, bărbatul de 48 de ani este acuzat de viol în formă continuată comis asupra celor trei fiice ale sale.

„Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că inculpatul, în perioada 2007-2023, în repetate rânduri, a întreținut raporturi sexuale cu trei persoane vătămate minore, aflate în ocrotirea sa, prin constrângere fizică și psihică și profitând de imposibilitatea persoanelor vătămate minore de a se apăra sau de a-și exprima voința”, se arată în comunicat.

Vineri, inculpatul a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Ineu, cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, cererea fiind admisă.