Un pilot spune că îl transporta pe Dragnea cu elicopterul pe insula Belina, plătit de PSD5Foto© stirileprotv.ro

Un pilot spune că îl transporta pe Dragnea cu elicopterul pe insula Belina, plătit de PSD

, 11 știri, 71 vizualizări

Constantin Apăvăloaie, administrator al firmei de transport aviatic Cobrex Trans din Brașov, a fost audiat marți, în calitate de martor, în dosarul "Belina", în care este judecată Sevil Shhaideh, fost secretar de stat în Ministerul Dezvoltării.

Apăvăloaie a declarat că firma cu pricina deține elicoptere și aeronave de transport și a fost de mai multe ori cu elicopterul în zona brațului Pavel și insula Belina. "L-am transportat de mai multe ori pe domnul Dragnea pe insula Belina. Nu știu dacă este insulă din punct de vedere geografic, dar așa o identificam. Imediat după ce aterizam pe insula Belina, îl lăsam pe domnul Dragnea și plecam. (...) Serviciile de transport au fost încheiate în baza unui contract semnat între Cobrex Trans și PSD", a spus pilotul, potrivit Agerpres.

"Prima oară când m-am dus acolo cu ani în urmă, am aterizat singur și erau multe bălării. În urma unui transport al domnului Dragnea, când am aterizat pe insulă, am vorbit cu un administrator de acolo și i-am solicitat să degajeze terenul, pentru că nu se putea ateriza. Ulterior, m-am dus cu domnul Dragnea și era o platformă în construcție.