Un polițist a fost implicat într-un accident cu patru răniți, în Prahova6Foto© observator.tv

Un polițist a fost implicat într-un accident cu patru răniți, în Prahova

, 13 știri, 8 vizualizări

”La ora 00:30, în zona Pipera, agenți de poliție din cadrul Brigăzii Rutiere, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au efectuat semnal regulamentar de oprire față de un conducător auto. Acesta a refuzat să oprească și și-a continuat deplasarea pe Șos. Pipera. S-a procedat la urmărirea acestuia, polițiștii solicitând sprijinul colegilor din zonă .

Un echipaj aflat în traseul conducătorului auto a efectuat semnal de oprire autovehiculul, însă acesta nu a oprit și a lovit autospeciala de poliție. S-a continuat urmarirea autovehiculul, a fost oprit, iar conducătorul auto și ocupanții au imobilizați”, anunță Poliția Capitalei. Conform polițiștilor, a fost identificat bărbatul care se afla la volan, care are 42 de ani și este cetățean străin.

Surse din anchetă afirmă că este vorba despre un consul onorific al Serbiei și că acesta ar avea cetățenie elvețiană. Conform Poliției, Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind 0,34 mg alcool pur in aerul expirat.În autovehicul se mai aflau 3 pasageri În urma acestui eveniment, unul dintre polițiști a fost transportat la spital.