Un polițist din Galați aflat în concediu, bătut de 2 persoane, din cauza cazului Caracal© adevarul.ro

Un polițist din Galați aflat în concediu, bătut de 2 persoane, din cauza cazului Caracal

, 8 știri, 19 vizualizări

Pe 13 august, în jurul orei 21,10, un bărbat, de 34 de ani, din municipiul București, se deplasa cu autoturismul pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Tecuci și, în fața colegiului din localitate, o persoană necunoscută i-a lovit autoturismul cu un obiect.

Se pare că cel în cauză aflase că proprietarul mașinii este polițist și a dorit astfel să îi atragă atenția în legătură cu modul în care oamenii legii au instrumentat cazul adolescentelor răpite, violate și ucise de la Caracal. În momentul în care a coborât pentru a vedea despre ce este vorba, polițistul, care se afla în concediu, a fost atacat de două persoane, dintre care una avea un cuțit, care l-au lovit cu pumnii și picioarele.

”Imediat la fața locului s-au deplasat polițiștii BOP Tecuci și luptătorii SAS , care i-au identificat pe cei doi agresori, doi bărbați de 41 și 28 de ani, din municipiul Tecuci, care au fost imobilizați și conduși la sediul Poliției”, a declarat comisarul șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.