Un preot a încercat să-i sărute mâna lui Marian Oprișan în timpul unei ceremonii. Imaginile au devenit virale pe Facebook3Foto3Video© romaniatv.net

Un preot a încercat să-i sărute mâna lui Marian Oprișan în timpul unei ceremonii. Imaginile au devenit virale pe Facebook

, 7 știri, 23 vizualizări

Imaginile cu un preot care încearcă să-i sărute mâna președintelui Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, au devenit virale pe Facebook. Sute de români cu cont pe rețeaua de socializare dezaprobă gestul preotului și solicită reprezentanților Bisericii să aibă demnitate, scrie Mediafax.

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, a participat la o ceremonie religioasă și a primit Ordinul Sfântul Mucenic Sava de la Buzău, Clasa I, în semn de apreciere pentru sprijinul acordat de administrație la construirea Catedralei „Sf. Cuvioasă Parascheva" din Focșani.

Ordinul a fost acordat din partea Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei, iar în timpul ceremoniei un preot a încercat să-i sărute mâna liderului politic. Conform imaginilor, Marian Oprișan își retrage mâna chiar înainte ca preotul să-și manifeste aprecierea într-un mod inedit.