Un român a fost bătut cu bestialitate în secția de Poliție din București! Imagini cu puternic impact emoțional2Foto1Video© cancan.ro

Un român a fost bătut cu bestialitate în secția de Poliție din București! Imagini cu puternic impact emoțional

, 4 știri, 235 vizualizări

Un bărbat a fost bătut crunt de oamenii legii, chiar în timpul unui interogatoriu. Scenele au avut loc la Secția 16 din București.

Încă un abuz al polițiștilor, la aceeași Secție. Un bărbat este bătut crunt și umilit la interogatoriu chiar de oamenii legii, iar dovezile sunt clare, pe camerele de luat vederi. Astfel, în imaginile surprinse în 2018 de camerele de luat vederi din Secția 16 se pot observa polițiști care lovesc un bărbat aflat la interogatoriu. Pe filmare apare un tânăr care este dat cu capul de masă, trântit la pământ și strangulat de polițiști, scrie gandul.ro.

Florin Vîlnei, liderul SED LEX, spune că trei dintre cei care apar în aceste imagini au fost implicați și în cazul din septembrie 2020, când doi tineri acuză că au fost bătuți și sechestrați de polițiști. „Este strigător la cer în condițiile în care noi trebuie să dăm un exemplu în societate prin comportamentul pe care îl avem”, a reacționat Florin Vîlneu, liderul sindicatului SED LEX .