Un român a violat o fetiță, apoi a bătut-o până a omorât-o! S-a întâmplat în Italia5Foto© observatornews.ro

Un român a violat o fetiță, apoi a bătut-o până a omorât-o! S-a întâmplat în Italia

, 8 știri, 256 vizualizări

Cruzime de neînchipuit într-o localitate din Italia, unde un român a fost monstrul care a siluit apoi a omorât o fetiță de doar un an și jumătate. Bărbatul a fost arestat și va fi judecat de către autoritățile italiene.

Românul stabilit în Italia a ucis-o în chinuri pe fetița iubitei sale, însă înainte a agresat-o sexual. Totul s-a întâmplat într-o zi ca oricare alta, când femeia a plecat la muncă, iar bărbatul de 25 de ani a rămas să aibă grijă de fetiță. El avea să mărturisească faptul că fetița nu se oprea din plâns și astfel a început să o ia la bătaie. Criminalul s-a oprit din lovit doar atunci când copila a început să vomite. (CITEȘTE ȘI: MAMA TÂNĂRULUI ÎNJUNGHIAT ÎN SALA DE FORȚĂ, DECLARAȚII SFÂȘIETOARE: ”A FĂCUT-O INTENȚIONAT! MI-A OMORÂT COPILUL”)

La scurt timp a venit și bunica fetiței, care a sunat la 112 fiindcă fetița leșinase, scrie adevărul.ro. Un spital din Bergamo a trimis elicopterul pentru a o salva, dar a fost prea târziu. Medicii au descoperit, însă, că fetița a fost violată în repetate rânduri și bătută cu sălbăticie.