Un român din Marea Britanie s-a trezit cu 50 de amenzi, de circulație deși nu are permis sau mașină3Foto© stirileprotv.ro

Un român din Marea Britanie s-a trezit cu 50 de amenzi, de circulație deși nu are permis sau mașină

, 5 știri, 14 vizualizări

După terminarea liceului, Daniel, un român de 19 ani, a decis să urmeze studiile universitare în afara țării și a ales Anglia. Tânărul are parte de un adevărat coșmar după ce s-a mutat, primind peste 50 de amenzi de circulație, el neavând mașină și nici permis de conducere.

Când a văzut că situația persistă, Daniel a apelat la autoritățile locale, însă până la acest moment nu au rezolvat cazul, tânărul primind în continuare amenzi.

Cel mai probabil, este vorba despre un caz de furt de identitate, ceea ce îl pune pe student într-o situație deranjantă. „Ar însemna că mă aflu într-o situație foarte gravă dacă cineva a putut să facă un împrumut pe numele meu și să cumpere mașina respectivă. Mă întreb oare ce informații mai are la dispoziție persoana respectivă. Este înfiorător, mai ales că am venit singur aici, pentru a studia, și nu știu cui să-i cer un sfat„, a declarat Daniel pentru sursa citată.