Un sfert de secol de Antena 1. Patru zile de sărbătoare cu Albă ca zăpada și ediții speciale de Observator și Te cunosc de undeva11Foto© a1.ro

Un sfert de secol de Antena 1. Patru zile de sărbătoare cu Albă ca zăpada și ediții speciale de Observator și Te cunosc de undeva

, 12 știri, 10 vizualizări

„În urmă cu 25 de ani aveam 11 ani și mă mutam dintr-un cartier în altul. Era afacerea familiIlor din București – vindeai un apartament și îți luai într-o zonă mai puțin frumoasă, dar mai rămâneai cu niște bani", a dezvăluit Connect-R.

„Am multe amintiri cu voi și multe piese lansate la voi. Ați purtat noroc”, a mai spus Connect-R.

Răzvan Simion a amintit un moment amuzant legat de lansarea piesei „Vara nu dorm”.

„Eram la mare, încheiam emisiunea, Connect-R trebuia să cânte piesa și voiam să îi aducem un pat imens pe care i l-au pregătit colegii mei, ca să definim ideea de vara nu dorm. Nu am luat în considerare cei 2.500 de oameni care asistau la emisiune. Și când a spus Micky că putem intra, l-au luat pe al meu pe sus și îl duceau ca pe sfintele moaște”, a povestit Răzvan.

Connect-R a cântat la „Neatza” piesa „Repetent", melodie ce face parte din albumul „Mulțumesc”. Albumul ar putea fi lansat peste o lună sau două.