Un șofer a ajuns la spital după ce s-a răsturnat cu mașina pe câmp8Foto© observatornews.ro

Un șofer a ajuns la spital după ce s-a răsturnat cu mașina pe câmp

, 12 știri, 29 vizualizări

O minoră în vârstă de 10 a fost implicată într-un accident grav de mașină pe DN7, la Vețel. Medicii au preluat-o de urgență pe micuță și au dus-o la spital, dar în cele din urmă i-au confirmat decesul. La volanului mașinii se afla un bărbat de 42 de ani, care nu a fost rănit în impact. Tragedia s-ar fi produs după ce șoferul a pierdut controlul volanului, apoi s-a răsturnat cu mașina în afara carosabilului.

"În această după amiază, pompierii Detașamentului Deva au intervenit cu o autospecială dotată cu modul de descarcerare și cu o ambulanță SMURD, pe raza localității Vețel, unde a avut loc un accident rutier. Pentru misiune a fost mobilizat și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

La fața locului, s-a constatat faptul că în accident a fost implicat un singur autoturism care a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. O minoră, în vârstă de 10 ani, a fost găsită în stare de inconștiență și a fost transportată de urgență la UPU Deva. Conducătorul autovehiculului nu a necesitat îngrijiri medicale.