Universitatea Craiova - Universitatea Cluj5Foto© romanialibera.ro

Universitatea Craiova - Universitatea Cluj

, 11 știri, 15 vizualizări

Atacantul FCSB-ului și-a forțat plecarea de la Universitatea Cluj, deși ardelenii își pregătiseră restartul sezonului cu el în lot. Ianis Stoica voia să plece în Israel, la Hapoel Beer Sheva, care îl ofertase, însă a ajuns într-un final la Hermannstadt. Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul ardelenilor, s-a arătat extrem de dezamăgit de atitudinea tânărului fotbalist, iar acum Mihai Stoica a vorbit despre decizia lui Ianis.

Managerul general de la FCSB a vorbit despre trecerea lui Ianis Stoica de la U Cluj la FC Hermannstatdt, dezvăluind că i s-a transmis, neoficial, că jucătorul a decis să plece fiind deranjat că ardelenii l-au transferat și pe Pănoiu. Mihai Stoica a punctat că în cazul în care motivul este acesta, atunci Ianis are o mare problemă.

„Am o explicație, dar nu o pot spune (n.r. despre forma slabă de acum). Câteodată mai ieși și să dai curaj prin declarații, avea niște calități extraordinare de golgheter, dar trebuie să fie dublate și de alte calități. Din câte înțeleg, neoficial, a fost foarte deranjat că U Cluj l-a împrumutat pe Pănoiu. Dacă e așa, nu e în regulă, e o mare problemă. A fost o chestie cu Beer Sheva, dar nu puteam discuta, pentru că era împrumutat la U Cluj. Sper, pentru el, că a făcut o alegere bună.