Unul dintre bărbații dispăruți în râul Mureș a fost găsit. Copiii și al doilea adult sunt căutați în continuare3Foto© observatornews.ro

Unul dintre bărbații dispăruți în râul Mureș a fost găsit. Copiii și al doilea adult sunt căutați în continuare

, 5 știri, 42 vizualizări

Autoritățile din Arad anunță că au identificat cadavrul recuperat vineri după-amiază din râul Mureș, în timpul operațiunilor de căutare a victimelor dispărute după ce o barcă s-a răsturnat, informează News.ro. Este un bărbat de 29 de ani din Arad, tatăl copilului care a murit în seara accidentului și al unuia dintre cei doi copii care sunt încă dispăruți.

„În ziua de 5 mai a.c., în jurul orei 14:30, polițiștii arădeni au fost sesizați despre un cadavru, identificat de scafandrii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vasile Goldiș din Arad, în râul Mureș, pe sectorul de căutare Periam-Igriș. În urma cercetării la fața locului, cadavrul a fost identificat în persoana unui bărbat de 29 de ani, din Arad, una dintre persoanele căutate din data de 30 aprilie a.c”, a transmis, vineri, IPJ Arad.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală, pentru efectuarea autopsiei.

Surse oficiale au precizat că bărbatul este tatăl copilului de 4 ani care a fost scos din apă în seara incidentului, dar nu a putut fi salvat.