Unul dintre cei 3 suspecti in asasinarea omului de afaceri Adrian Kreiner va fi adus in tara vineri9Foto© stirileprotv.ro

Unul dintre cei 3 suspecti in asasinarea omului de afaceri Adrian Kreiner va fi adus in tara vineri

, 17 știri, 30 vizualizări

"Dar nu am fost fugit niciunde", a spus Ghiță. Laurențiu Ghiță, unul dintre suspecții crimei, a fost extrădat noaptea trecută. Bărbatul în vârstă de 35 de ani din Dolj, a fost găsit în Marea Britanie, unde a fugit după ce, împreună cu alți doi indivizi, l-ar fi omorât pe Adrian Kreiner. Surse Observator spun că el ar fi fost cel care ar fi amenințat-o cu arma pe fiica milionarului, pentru a afla unde ținea acesta din urmă banii. Asta după ce au găsit-o pe fată în dressing, unde s-a ascuns când a auzit zgomote venite de la parterul casei.

Doi dintre cei 3 suspecți de crimă în cazul omului de afaceri din Sibiu, ucis în bătaie, au fost găsiți. Unul dintre aceștia, Laurențiu Ghiță, a fost prins in Scoția și adus în țară. Al treilea, însă, este de negăsit. Fostul boxer, Laurențiu Ghiță, are 8 clase și multe furturi la activ. De la lemne, fier vechi, până la țigări. Pentru toate a luat pedepse cu suspendare. Stă în spatele gratiilor doar 11 luni, după ce e prins fără permis la volan.

Cel de-al doilea suspect, Cristian Marian Minae, zis Pușcărie, un individ cu 5 clase, și-a început cariera infracțională în urmă cu 15 ani. În 2013, în Galicea Mare din Dolj, intră peste 2 soți și fură un milion de lei. Folosește același mod de operare ca în cazul lui Kreiner. Îi leagă pe oameni și îi torturează până când află unde țin banii.