Urania | Previziuni astrale zodia Scorpion perioada 27 iulie – 2 august 201911Video© libertatea.ro

Urania | Previziuni astrale zodia Scorpion perioada 27 iulie – 2 august 2019

, 20 știri, 23 vizualizări

În prima parte a zilei de 27 iulie, posibile conflicte în sânul familiei. Între 27 iulie, după ora 09:29', și 29 iulie la prânz, analize și frământări în vederea găsirii unei soluții la o chestiune de ordin material (patrimonial) sau financiar care s-a blocat în proceduri birocratice ori în exigențele reprezentanților unor instituții care aplică legea anapoda sau abuziv.

Între 29 iulie, după ora 14:31', și după-amiaza zilei de 31 iulie, amalgam de stări de spirit unde ideile vechi se confruntă cu concluziile prezentului și unde o serie de convingeri și certitudini dispar sau sunt șubrezite de evidențele care nu încetează să le submineze crezurile și conștiința. O oarecare echilibrare va fi posibilă din 2 august când, Mercur va reveni la mișcarea directă, și, până spre 11 august, le va oferi câteva reparații în planul universului interior fără ca, prin asta, tulburările lor sufletești să dispară.

Între 31 iulie, după ora 16:19', și 2 august după-amiaza, marcaj pe sectorul carierei, imaginii, renumelui. Pe fond, contextul este pozitiv și ar trebui să le ofere Scorpionilor șansa de a se ridica prin calități personale și vocație profesională în rang, într-o demnitate sau, măcar, în ochii publicului.