Urmărire cu trei mașini de Poliție, live pe Facebook, în Craiova4Foto1Video© cancan.ro

Urmărire cu trei mașini de Poliție, live pe Facebook, în Craiova

, 6 știri, 14 vizualizări

Trei tineri, unul de 15 ani și ceilalți de 16 ani, au fost urmăriți, ca în filme, acum două zile, pe străzile din Craiova, după ce un echipaj de la Secția 4 Poliție din oraș a făcut semnalul regulamentar de oprire a automobilului în care se aflau, când se deplasau pe Strada ”General Doctor Ion Cernătescu”. Șoferul nu a oprit, iar polițiștii au pornit în urmărirea mașinii, fiind solicitat sprijinul mai multor echipaje. Adolescenții s-au filmat în timp ce polițiștii îi urmăreau, iar imaginile au fost transmise pe Facebook.

„Trei mașini de poliție după noi, să moară viața mea, ca în GTA”, „Bă, bă, bă, e giratoriu, fă la dreapta aici și bag-o printre blocuri, fă ceva!”, Băi, nu mai face d-astea”, „Mamă, ne urmărește Poliția!”, sunt doar câteva dintre replicile care se aud pe filmarea obținută de CANCAN.RO, printre înjurăturile aruncate de minori. (CITEȘTE ȘI: URMĂRIRE CA-N FILME ÎN CAPITALĂ! S-AU TRAS FOCURI DE ARMĂ! CE AU GĂSIT POLIȚIȘTII ÎN MAȘINA RĂSTURNATĂ)

Ajuns la intersecția dintre străzile Păltiniș și Frații Golești, cel care se afla la volan, un adolescent de 16 ani, a pierdut controlul volanului și a lovit un autoturism care se afla parcat în zona respectivă, fiind apoi imobilizat de polițiști. Momentul a fost filmat de o trecătoare, imaginile fiind postate apoi, de asemenea, pe Facebook. „Nu pot să cred că tocmai filmai asta, nu pot să cred”, se aude pe înregistrare.