Valentin Ceaușescu prezent, la Cercul Militar, la aniversarea a 38 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor de către Steaua11Foto© puterea.ro

Valentin Ceaușescu prezent, la Cercul Militar, la aniversarea a 38 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor de către Steaua

, 12 știri, 27 vizualizări

Clubul Sportiv al Armatei Steaua a organizat la Cercul Militar Național o masă festivă privată la care au fost invitați campionii din finala de la Sevilla sau urmași ai acestora, a relatat GSP.ro. Ladislau Boloni, Miodrag Belodedici și Dumitru Stîngaciu nu au putut onora invitația din diverse motive, iar antrenorul de atunci, Emeric Ienei, a lipsit din cauza vârstei înaintate (87 de ani) și a stării de sănătate precare.

Au venit, în schimb, Anghel Iordănescu, Radu II, Tudorel Stoica, Ștefan Iovan, Victor Pițurcă, Marius Lăcătuș, Adrian Bumbescu, sensei Florentin Marinescu, dar și Valentin Ceaușescu.

Fiul cel mare al fostului șef de stat evită aparițiile în public și nu acordă interviuri. Ultima dată când Valentin Ceaușescu a vorbit cu presa a fost în 2009, când a mărturisit în Gazeta Sporturilor că „sunt o fire retrasă, nu mi-a plăcut să ies în față”.