Valer Blidar a vândut pachetul majoritar de acțiuni de la Banca Feroviara către antreprenorul din IT Olimpiu Bălaș2Foto© businessmagazin.ro

Valer Blidar a vândut pachetul majoritar de acțiuni de la Banca Feroviara către antreprenorul din IT Olimpiu Bălaș

, 6 știri, 94 vizualizări

Valer Blidar, proprietarul Astra Va­goane, a anunțat vânzarea pache­tu­lui majoritar de acțiuni pe care îl deți­nea la Banca Feroviară către Olimpiu Bălaș, un antreprenor din IT care de­ține grupul New Business Dimensions.

„În ultimii doi ani am fost în discuții cu mulți investitori interesați de achiziția băncii și am analizat cu atenție strategiile acestora. Cei doi investitori locali cooptați în acționariat dețin o expertiză solidă în zona de fintech și am credința că împreună vom transfor­ma Banca Feroviară într-o bancă mo­dernă și inovatoare, capabilă să deser­vească afacerile locale“, a declarat Valer Blidar.

În declarația oficială, Olimpiu Bălaș a spus: Achiziția unui pachet de ac­țiuni la Banca Feroviară este o de­cizie stra­tegică prin care dorim să introducem un por­tofoliu de soluții digitale, moderne, IMM-urilor din România. Deți­nem soluții de digita­lizare aferente activită­ților băncii și avem încredere în adopția soluțiilor tehnice de către clienți.