Vești bune: Banca Mondială a plasat România în rândul țărilor cu venituri mari, cu un nivel brut de peste 12.535 dolari pe an/locuitor© romaniatv.net

Vești bune: Banca Mondială a plasat România în rândul țărilor cu venituri mari, cu un nivel brut de peste 12.535 dolari pe an/locuitor

, 5 știri, 116 vizualizări

Fostul premier Viorica Dăncilă este de părere că includerea Roomâniei în rândul țărilor cu venituri ridicate este o decizie care dă peste cap "toată propaganda PNL".

"Toată propaganda de luni de zile a PNL a fost dată peste cap de o singură decizie a Băncii Mondiale: promovarea României în rândul țărilor cu venituri ridicate, ca urmare a performanțelor economice din 2019. Nenumăratele minciuni, manipulări și atacuri liberale de anul trecut și din acest an se dovedesc acum egale cu zero. România s-a dezvoltat în 2019 și s-a dezvoltat solid, iar asta datorită guvernării PSD și eforturilor echipei PSD, în ciuda tuturor celor care ne-au criticat în mod nedrept", a scris Dăncilă pe Facebook.

Ea a mai spus că guvernarea PSD a avut de dus o muncă extraordinar de grea, dar care a adus bunăstare țării, astfel încât pesediștii au putut avea "sentimentul datoriei împlinite".