Viceprimarul Iașiului, Gabriel Harabagiu, audiat în calitate de martor într-un dosar instrumentat de DIICOT© agerpres.ro

Viceprimarul Iașiului, Gabriel Harabagiu, audiat în calitate de martor într-un dosar instrumentat de DIICOT

, 5 știri, 31 vizualizări

Viceprimarul Gabriel Harabagiu, care este membru simplu al Comisiei de Urbanism din cadrul Consiliului Local Iași, a ajuns în cursul zilei de luni la sediul DIICOT, însoțit fiind de avocata sa, unde a stat câteva ore. Acesta a fost audiat într-un dosar în care a fost arestat recent Cristin Zămosteanu, unul dintre marii dezvoltatorii imobiliari din oraș.

"Am fost citat ca martor într-un dosar în legătură cu o persoană din municipiul Iași. Mi-au fost puse mai multe întrebări despre schimbul de terenuri care trebuia să aibă loc între Primăria Municipiului Iași și terenul domnului respectiv din strada I.C.Brătianu", a declarat viceprimarul Gabriel Harabagiu la ieșirea din sediul DIICOT Iași.

Tot în cursul zilei de luni la sediul DIICOT a venit și consilierul local Marius Aur, care este un alt membru al Comisiei de Urbanism. Înainte de a intra în sediul DIICOT el a spus jurnaliștilor că a fost invitat în calitate de martor.