Victor Piturca a ales unde va juca Universitatea Craiova in timpul schimbarii gazonului de pe Oblemenco© gsp.ro

Victor Piturca a ales unde va juca Universitatea Craiova in timpul schimbarii gazonului de pe Oblemenco

, 6 știri, 22 vizualizări

După ce a declarat că Universitatea ar putea părăsi Craiova din cauza gazonului de pe „Ion Oblemenco”, Victor Pițurcă spune că nu se va mai întâmpla acest lucru, în caz de urgență urmând a se apela la arena „Extensiv”, din Parcul Romanescu, acolo unde evoluează de obicei echipa a doua a clubului, în Liga a 3-a.

Fostul selecționer spune că terenul va arăta și mai rău după ce pe el va evolua și echipa lui Adrian Mititelu, dar nu se dezice de declarația inițială, ca și „cealaltă echipă din oraș” să poată folosi arena. Cele două formații, Universitatea Craiova și U Craiova 1948 SA, vor evolua în 16-imile Cupei României în decurs de 24 de ore, echipa din Liga a 3-a este programată marți, de la ora 21:30, pentru jocul cu ”U” Cluj, iar cea din Liga 1 va evolua miercuri, de la ora 18:45, cu CSM Reșița.

„Dacă nu vom mai juca pe Oblemenco vom rămâne tot la Craiova. Avem stadionul Extensiv, gazonul e bun. Avem unde să jucăm, nu trebuie să plecăm din oraș. Am fost luat în râs când am spus că va juca și cealaltă echipă din Craiova aici și vedeți că am avut dreptate. Terenul se va strica, nu va mai fi bun, dar asta e situația și vom juca pe el”, a spus Victor Pițurcă.